Diesel Living

Diesel Living jatkaa sen vääjäämätöntä kasvua ja onnistumista useilla eri sisustamisen aloilla. Viimeisimpänä saavutuksena vuonna 2016 se on laajentanut tuotesortimenttiansa ja valinnut Iris Ceramican uudeksi yhteistyökumppanikseen. Diesel Living- laattasarja sai jatkoa vuonna 2018.

Diesel Living – Iris Ceramica kumppanuus yhdistää kansainvälisen lifestyle brandin erehtymättömän luovuuden ja tyylitajun modenalaisen laattavalmistajan erityisosaamiseen ja huippuluokan teknologiaan.

Diesel Style Office vastaa tuotesuunnittelusta ja Iris Ceramican R&D osasto huolehtii tuotekehittelystä ja lopputuotteen valmistuksesta käyttäen hyväksi alan osaamistaan ja erityistietotaitoa.

Tilaustyönä toteutettu projekti laajentaa kodin sisustamisen tarjontaa yhdistämällä kaikki kodin asuintilat toisiinsa siten, että sama Diesel Living tyyli jatkuu kaikissa tiloissa, kaikilla pinnoilla.

Inspiraationa teollinen muotoilu ja maailman metropolit, viisi tuotesarjaa tulkitsevat urbaania tyyliä Dieselin hard rock sielun tyyliin: metallia, värikylläisyyttä, karkeata hartsi- ja betonitekstuuria sisustuksessa kuvaamassa asukkaiden persoonallisuutta.

Nämä lattia- ja seinälaattatuotesarjat on suunniteltu tulkitsemaan viittä eri mielialaa yhdistettynä pareiksi, kuten materiaalina sileä kangas ja juutti, kulunut ja ikääntynyt tyyli kuten teollinen muotoilu ja vintage.

Combustion Crackle – Poltettua puuta, kulunutta aikaa.

Fence – Metalliverkkoa isona ja mikrokuviona.

Ribbed – Muotoilun moninaisuutta, vanhan teollisuusikkunan tuntua.

Ribbed Oxide – Ajan patinoimia sävyjä aaltoilevalla pinnalla.

Sahdes of Blinds – Värin ja valon leikkiä.

CEO Iris Ceramica-FMG Fabbrica Marmi e Graniti Group kommentoi uutta partneruutta: Olemme ylpeitä siitä, että olemme aloittaneet yhteistyön yhden maailman johtavista, muodin ja lifestyle teollisuuden alalla toimivan yrityksen kanssa. Veneton alueelta lähtöisin oleva tiennäyttäjä ja meidän tekninen know-how tiimityönä loivat tuotantoon vaihtoehtoisia ja massasta erottuvia ratkaisuja sisätilojen suunnitteluun.

Iris Ceramican valmistamat Diesel Living tuotesarjat ovat osa laajempaa Diesel Living projektia, liittäen Iris Ceramican muiden vastaavasti omilla aloillaan johtajien rinnalle: Moroso – huonekalut, Foscarini – valaistus, Scavolini – keittiöt ja kylpyhuoneet, Berti – puulattiat, Seletti piensisustustarvikkeet.

Lue lisää tehtaan sivuilta.

dieseliris

Valtuutetut Diesel jälleenmyyjät