KOHDE: PIPEMODUL

Mikkeliläinen Pipemodul päätti pistää toimipisteensä pintoja uuteen uskoon ja pyysikin siihen apuani. Uudistuksen kohteena olivat asiakaswc, muutama pieni toimistotilan wc, pukuhuone/kylpytila ja tuotantotilojen kaksi wc:tä.
Lähtötilanteessa muutosta kaipaavissa tiloissa oli pääsääntöisesti käytetty erilaisia kellertäviä muovimattoja sekä seinissä että lattioissa. Tiloihin haluttiin nyt valoisuutta ja uudenaikaisuutta.
Valitsimme yhtenäiseksi värimaailmaksi kaikkiin tiloihin harmaan ja luonnonvalkean/beigen.
Pukuhuoneessa ja asiakaswc:ssä käytettiin isompaa tummanharmaata laattaa lattiassa ja märkätilassa ja pienissä wc:ssä pientä harmaata laattaa. Pääsääntöisesti kaikkiin tiloihin tehtiin myös seinille jalkalistat/nostot lattialaatasta. Seiniin valittiin vaalea hieman juovikas seinälaatta. Tuotannon tiloissa päätettiin käyttää saumoissa epoksia, jotta tila on helpompi pitää puhtaana kuljettaessa likaisilla kengillä jne. Erityisesti asiakaswc oli tarkan suunnittelun alla, koska se on yrityksen asiakkaiden käytössä. Asiakaswc:n muutos alla kuvina!
ASIAKASWC:N LÄHTÖTILANNE
3D-KUVAT SUUNNITELMASTA
MUUTOS VALMIS
Seinät: Dolce Vita Champagne 20×40 (Idea Ceramica)
Tumma tehosteraita: Dolce Vita Smoke 20×40 (Idea Ceramica)
Lattia: Open View Nero 45×45 (Alfalux)

 

 

Kylpytilakin valmistuu! Seinissä Dolce Vita Champagne (Idea Ceramica) ja lattiassa Times Black 10×10 (Bayker)
Kävin tänään työmaalla katsomassa työn tuloksen ja asiakas tokaisikin ”nälkä kasvoi syödessä” ja katsottiin uudet tilat, jotka laitetaan muutoksen alle!
Seuraava muutoksen kohde on toinen pukuhuone/kylpytila, joka näyttää lähtötilanteessa aivan aiemman toisinnolta! Muutosta haetaan myös neukkariin!
Siis työn touhuun!
Jenna

Muita blogikirjoituksia