Kattoluukku Fantastic Vent 7350

612.99 € / kpl
494.35 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Dometic Fantastic Vent 7350
Kattoluukku valkoisella kuvulla, sisältää kaukosäätimen, 400 x 400 mm. Kevyt, kompakti ja kestävä tuuletin sulkeutuu tiiviisti, kun ei ole käytössä. Tehokas 12″ 10-siipinen tuuletin puhaltaa ilmaa tehokkaasti sisään ja ulos matkustamosta.
Helppo asentaa. Säätyvä käyntinopeus. Sähkö- tai käsikäyttöinen. Sadetunnistin.
Manuaalisesti säädettävä tuuletin, jossa on 14 nopeutta. Automaattinen nopeuden ohjaus sisäänrakennetulla termostaatilla. Sopii vakioaukkoon 400 x 400 mm. Sadetunnistin sulkee kuvun automaattisesti sateen alkaessa. Sisältää kaukosäätimen.
Järkevä tuuletin. Tehokkaassa mutta kompaktissa Dometic Fantastic Vent -tuulettimessa on kiinteät, manuaalisesti säädettävät nopeudet tai automaattisesti säätyvät nopeudet, jotta saat ilmanvaihdon juuri sellaiseksi kuin haluat. Sen helppokäyttöinen suunnanvaihtokytkin vaihtaa tuulettimen pyörimissuuntaa puhaltaen ilmaa sisään tai ulos ajoneuvosta. Kätevä sadeanturi sulkee kuvun automaattisesti kastuessaan – pitäen sinut ja ajoneuvosi sisätilat kuivina! Kupu avautuu automaattisesti uudelleen, kun anturi on kuivunut. Käyttäjät voivat myös avata kuvun helposti kytkimellä. Fantastic Vent tarjoaa todellista mukavuutta: siinä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan haluamallasi tasolla.
Mahdollisia matkailuajoneuvojen tuulettimiin liittyviä ongelmia ovat sateen valuminen sisälle ja vaikeus pitää tasainen, miellyttävä lämpötila sisällä. FanTastic Vent on tehokas tuuletin, joka ratkaisee molemmat ongelmat ilman käyttäjän apua! Ensinnäkin siinä on termostaatti, jonka avulla haluttu lämpötila pidetään ajoneuvossa. Sateen sattuessa sadeanturi sulkee kuvun automaattisesti kastuessaan ja avaa sen uudelleen kuivuttuaan. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia matkailuajoneuvosi mukavuudesta.
Mitat, tuotteen syvyys 471 mm, korkeus 190 mm, leveys 471 mm.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 9600005804 Kategoria: