Markiisiteltta Thule Panorama, 5200 5,00

2,810.99 € / kpl
2,266.93 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Thule Panorama. Helposti asennettava markiisiteltta, joka tarjoaa upeat näköalat ja hyvän ilmanvaihdon.
Täydellinen katon tiiviys asennusprofiileilla, jotka kiinnittävät sivupaneelit ja yhdistävät ne markiisikankaaseen. Sivupaneelit liukuvat helposti asennusprofiileihin ja etupaneeli liukuu markiisin ohjainkiskoon. Etu- ja sivupaneelit yhdistävä vetoketju varmistaa täysin umpinaisen rakenteen.
Ajoneuvon seinän ja sivuseinän välinen rako tiivistetään säädettävällä mastoprofiililla, jossa on kaksinkertaiset kumiläpät. Mastoprofiili ja kiinnitysprofiili on tuettu ristikkäissuunnassa, joten rakenne on erittäin vakaa. Suuret ikkunat tarjoavat laajan näkymän ympäröivään luontoon.
Nauti raittiista ilmasta irrottamalla suuret etu- ja sivuikkunat tai avaa ne pystysuunnassa oviaukoksi. Molemmilla sivuilla on tuuletusaukot, joiden kautta ilma pääsee kiertämään ihanteellisesti teltan ollessa suljettuna. Kahdessa sivuikkunassa on hyönteisiltä suojaavat hyttysverkot.
Siistin ulkoasun varmistavat etupaneelin taakse piiloon jäävät tukijalat. Vedenpitävä Airtex-polyesterikangas (100 %) on lähes täysin kosteutta hylkivä. Toimitukseen sisältyy helmakangas, joka muodostaa tiiviin rakenteen auton alareunan kanssa.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 301312 Kategoria: