Peruutuskamera PerfectView CAM 29SX

295.00 € / kpl
237.90 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Dometic PerfectView CAM 29SX. CMOS-pallovärikamera, musta, PAL, 150° diagonaalinen kuvakulma.
Monien retkeilyautojen, matkailuvaunujen ja matkailuautojen takaosissa tai sivuilla ei ole kameralle soveltuvaa asennuspaikkaa. Tässä on fiksu vaihtoehto: kompaktiin koteloon sijoitettu pieni sylinterikamera kiinnitetään ajoneuvon yläreunaan. Se on asetuksillaan suunniteltu erityisesti ajoneuvon sivukameraksi kuolleiden kulmien välttämiseksi. 150 asteen laajakulmaobjektiivia voi suunnata pystysuunnassa parhaan mahdollisen näkymän varmistamiseksi.
Sivukamera. Kääntymisavustin. Vesitiivis. 150° laajakulmaobjektiivi.
Sivukamera, erityisversio – sopii loistavasti kääntymisavustimiin. Laajakulmaobjektiivi (diagonaali 150°). Vesitiivis (IP69K-luokitus). Sylinterivärikamera (NTSC), 1/4″ CMOS-kuvakenno. Peilitoiminto ei ole esiasetettu tehtaassa, jotta kamera voidaan sovittaa sivunäkymän mukaan.
Suuri valoherkkyys mahdollistaa terävät, suurikontrastiset kuvat. Elektroninen kirkkauden säätö takaa tasaisen hyvän kuvanlaadun.
Monien retkeilyautojen, matkailuvaunujen ja matkailuautojen takaosissa tai sivuilla ei kerta kaikkiaan ole kameralle soveltuvaa asennuspaikkaa. Silloin Dometic PerfectView CAM 29SX tarjoaa fiksun vaihtoehdon. Pieni sylinterikamera kompaktissa kotelossa kiinnitettäväksi ylös ajoneuvon takaosaan tai sivulle. 150 asteen laajakulmaobjektiivia voi suunnata pystysuunnassa parhaan mahdollisen näkymän saamiseksi. Kameran suuri valoherkkyys ja elektroninen kirkkauden säätö takaavat terävät kuvat, jotka näkyvät helposti. Tehdasasetuksillaan CAM 29SX on suunniteltu erityisesti toimimaan osana kääntymisavustinta. Se vaikuttaa niin, ettei ajoneuvon sivulle jää kuolleita kulmia.
Mitat, tuotteen syvyys 29 mm, korkeus 33 mm, leveys 76 mm. Tulojännite (DC) 12 V.
Valoherkkyys [luksia] < 1 lux. Kirkkauden säätö Elektroninen . Diagonaalinen kuvakulma [°] 150 °. Kuvakulma vaakasuunnassa [°] 102 °. Resoluutio [pikseliä] 307000 px.
Pystysuora kuvakulma [°] 73 °. Videostandardi PAL . Tärinänkestävyys [g] 10 g. Pienin käyttölämpötila [°C] -20 °C. Suurin käyttölämpötila [°C] 70 °C. Peilikuvatoiminto Real-View Picture.
Toimituskokonaisuus CAM29S + 5 m system cable + fixing material + manual.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 9600003570 Kategoria: