Peruutuskamera PerfectView CAM 55NAV

405.00 € / kpl
326.61 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Dometic PerfectView CAM 55NAV.
Heavy duty -värikamera, hopeanvärinen, 120° diagonaalinen kuvakulma. Integroidulla lämmityksellä varustettu vankka ja tiivis alumiinikotelo, heijastamaton pimeänäkö ja ammattikäyttöön sertifioitu. Tässä heavy duty -kamerassa on 120° diagonaalinen kuvakulma, ja se on suunniteltu erityisesti kuorma-autoihin ja maatalouskoneisiin.
Vankka ja tiivis alumiinirunko. Kaikki ajoneuvot, 10–32 V. Lämpötilaohjattu lämmitys. PerfectView CAM 55 on laadukas kamera, joka on suunniteltu liitettäväksi helposti kuorma-autojen ohjaamojen alkuperäiseen multimedianäyttöön tai maatalousajoneuvojen ISOBUS-väylän liittimeen. Sen erityisen laaja tulojännitealue (10–32 V) tekee siitä yhteensopivan monien ajoneuvojärjestelmien kanssa. Toisin kuin tavalliset kamerat, se ei tarvitse erillistä kytkentärasiaa. Tarvitset vain ajoneuvokohtaisen adapterin. Vaihtoehtoisesti voit hankkia CAM 55NAV -kamerapaketin, jossa adapteri on valmiina.
10–32 V tulojännitealue – voidaan liittää kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Tukeva ja tiivis alumiinikotelo – suojausluokka IP 69K. Lämpötilaohjattu lämmitys. Voidaan liittää alkuperäisiin multimediajärjestelmiin ja ISO-väyläliitäntöihin ajoneuvokohtaisella sovittimella.
Erikseen sijoitetut LEDit valaisevat häikäisemättä yöllä. Optimoitu kiinnitys turvalliseen ja tiiviiseen asennukseen, pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. Kuvakulma: 120° diagonaalinen.
Integroidulla lämmityksellä varustetun vankan pöly- ja vesitiiviin alumiinikotelon ja erillisten pimeässä häikäisemättömien LED-valojen ansiosta Dometic PerfectView CAM 55NAV -kamera sopii täydellisesti vaativiin käyttöolosuhteisiin. Kameraan integroitu mikrofoni poimii äänen kuin äänen, ja tuo yhdessä 120° diagonaalisen kuvakulman kanssa kätevästi turvallisuutta ajoon. Kompaktin kameran käyttöjännitealue on 10–32 V ja se voidaan liittää lähes minkä tahansa ajoneuvon sähköjärjestelmään. Asennus on helppoa, eikä erillistä kytkentärasiaa tarvita. Yhteensopivan adapterin avulla CAM 55NAV -kameran voi liittää kätevästi kuorma-auton ohjaamossa olevaan alkuperäiseen multimedianäyttöön tai maatalouskoneiden ISOBUS-liittimeen.
Mitat, tuotteen syvyys 62 mm, korkeus 50 mm, leveys 80 mm. Valoherkkyys [luksia] < 1 / 0 with LED lux
Diagonaalinen kuvakulma 120.00 °. Kuvakulma vaakasuunnassa 90.00 °. Resoluutio [pikseliä] 307000 px. Pystysuora kuvakulma 70.00 °. Videostandardi PAL
Tärinänkestävyys 10.00 g. Pienin käyttölämpötila -30.00 °C. Suurin käyttölämpötila 70.00 °C. Peilikuvatoiminto Factory Pre-Mirrored. Kirkkauden säätö Elektroninen

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 9600000558 Kategoria: