Peruutuskamerajärjestelmä RVS 729

529.00 € / kpl
426.61 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Dometic PerfectView RVS 729.
Peruutuskamerajärjestelmä, jossa värikamera ja 7 tuuman näyttö. Monien umpipakettiautojen takaosassa ei ole kameralle soveltuvaa asennuspaikkaa. Tässä on fiksu vaihtoehto: kompaktiin koteloon sijoitettu pieni sylinterikamera kiinnitetään ajoneuvon takaosan yläreunaan. Kamera sopii yhteen laadukkaan 7 tuuman LCD-näytön kanssa, jossa on erinomainen kuvanlaatu ja kaksi kameratuloa erillisillä säädöillä. Erittäin kompakti peruutuskamera
150°:n laajakulma. Erikoissuuri kuva. 7″:n LCD-värinäyttö.
Monien retkeily- ja pakettiautojen takaosassa ei kerta kaikkiaan ole kameralle sopivaa asennuspaikkaa. PerfectView-sarja tarjoaa luotettavat ratkaisut tähän yleiseen ongelmaan. Uutta RVS 729 -järjestelmää suositellaan pakettiautoihin, joiden takaosassa on vain vähän tilaa. Olemme yhdistäneet tässä mallissa suuren 7 tuuman näytön erittäin kompaktiin kameraan, jonka voi kiinnittää pystysuuntaisesti. RVS 535- ja 536 -erikoismalleissa CAM 29 -sylinterikamera on asennettu litteään, ajoneuvokohtaiseen jarruvalokonsoliin. Sen asentaminen alkuperäisen jarruvalon kiinnikkeisiin ei vaadi ylimääräistä poraamista.
Erittäin suuri kuvakulma – 150 asteen laajakulmaobjektiivin voi suunnata pystysuoraan tarpeen mukaan. Erittäin kompakti peruutuskamera asennettavaksi kapeisiin asennuspaikkoihin. 7 tuuman LCD-näyttö, jonka LED-taustavalaistus ja automaattinen himmennystoiminto varmistavat erinomaisen kuvanlaadun
Räätälöity ratkaisu pakettiautoihin – ihanteellinen hankaliin asennuspaikkoihin. Vedenpitävä kamera (suojausluokka IP 69). Näyttö, jossa on kolme erikseen säädettävää kameratuloa. Peilikuvatoiminto voidaan asettaa näyttämään tuttu taustapeilinäkymä.
Monien umpipakettiautojen takaosassa ei yksinkertaisesti ole kameralle soveltuvaa asennuspaikkaa. Silloin Dometic PerfectView RVS 729 tarjoaa fiksun vaihtoehdon. Tässä peruutuskamerajärjestelmässä on kompaktissa kotelossa pieni sylinterikamera, jonka voi kiinnittää ajoneuvon takaosan yläreunaan. Sen 150 asteen laajakulmaobjektiivi voidaan suunnata pystysuunnassa parhaan mahdollisen näkymän saamiseksi. Kamera sopii mainiosti yhteen laadukkaan 7 tuuman LCD-näytön kanssa, jonka LED-taustavalo ja automaattinen himmennystoiminto takaavat erinomaisen kuvanlaadun – kaikissa valaistusolosuhteissa. Näyttöön voidaan kiinnittää enintään kaksi kameraa. Kuljettajan halutessa valinnainen peilitoiminto tarjoaa tutun taustapeilinäkymän. Peruuta turvallisesti ja luottavaisin mielin.
Tulojännite 12/24 V. IP-luokka IP40/IP69k. Kameratuloliitännät 2 . Kuvan kirkkaus 400.00 cd/m². Videostandardi NTSC. Tärinänkestävyys 6.00 g.
Pienin käyttölämpötila -20.00 °C. Suurin käyttölämpötila 70.00 °C. Peilikuvatoiminto Can be set. Kirkkauden säätö LDR-automatiikka.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 9600014320 Kategoria: