Polkupyöräteline Caravan Superb musta

553.00 € / kpl
445.97 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Thule Caravan Superb XT Black. Täydellinen A-mallin polkupyöräteline kahden sähköpyörän kuljetukseen. Suunniteltu asennettavaksi aisoihin. Kuormauskapasiteetti jopa 60 kg.
Helppo kuormata madalletun alustan ansiosta. Säädettävien renkaanpitimien ansiosta polkupyörätelineeseen voi kiinnittää melkeinpä pyörän kuin pyörän, lasten polkupyöristä maastopyöriin saakka.
Säädettävien renkaanpitimien ja niiden pumppusolkien ansiosta täydellisen kiinnityksen löytää helposti. Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikevarsien avulla. Ne on varustettu lukittavilla Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen.
Täysin kallistettava; pääsy tavaratilaan on esteetön, vaikka pyörät olisivat telineessä. Säädettävän kallistusjärjestelmän ansiosta käsittely onnistuu yhdellä kädellä, ja samalla vältytään myös vahingoittamasta autoa.
Lukittava alusta: manuaalinen lukitus estää polkupyörien liikkeen kuljetuksen aikana. Lisävarusteena saatavalla kolmannella kourulla ja pyöränpitimellä täydennettynä telineeseen mahtuu 3 polkupyörää.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 302031 Kategoria: