Polkupyöräteline EasyFold XT 2, 2 pyörää

1,155.00 € / kpl
931.45 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Thule EasyFold XT 2. Vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline kahdelle pyörälle. Kokoontaitettava, kompakti ja helppokäyttöinen vetokoukkuasenteinen polkupyöräteline kaikentyyppisille polkupyörille.
Ominaisuudet: Taittuu kätevästi kokonaan asennuksen, käsittelyn ja säilytyksen helpottamiseksi. Hyvän kantavuuden ansiosta teline soveltuu sähköpyörien ja raskaiden maastopyörien kuljettamiseen.Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikkeiden avulla. Ne on varustettu lukittavilla Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen.
Renkaanpitimien suuri väli mahdollistaa tanakoiden, akseliväliltään suurten polkupyörien kuljettamisen. Säädettävien pumppusolkien ja erikoispitkien rengashihnojen ansiosta renkaiden kiinnitys on helppoa, ja telineessä voi kuljettaa myös fatbike-pyöriä (enintään 4.7 tuuman renkaat). Näppärän poljinkäyttöisen kallistustoiminnon ansiosta tavaratilaan pääsee käsiksi myös silloin, kun telineessä on polkupyöriä.
Polkupyöräteline on helppo kiinnittää ja säätää ennen kiristyskahvan sulkemista vetokoukkuliittimen alkuvakauden ansiosta. Integroitujen kantokahvojen ansiosta polkupyörätelineen kuljettaminen on ergonomista. Esiasennettu, työkaluja ei tarvita. Lukitse polkupyörät polkupyörätelineeseen ja teline vetokoukkuun (lukot mukana).
Kantavuus 60 kg. Polkupyörän enimmäispaino 30 kg. Mitat 123 x 63 x 68 cm. Mitat taitettuna 31 x 63 x 68 cm. Paino 17.9 kg. Sopivat runkokoot 22–80 mm.

Paino 0,0 kg (kilogramma)
Väri

Tuotenumero 933100 Kategoria: