Polkupyöräteline EasyFold XT 3, 3 pyörää

964.00 € / kpl
777.42 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Thule EasyFold XT 3. Vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline kolmelle pyörälle. Kokoontaitettava, kompakti ja helppokäyttöinen vetokoukkuasenteinen polkupyöräteline kaikentyyppisille polkupyörille.
Ominaisuudet: Taittuu kätevästi kokonaan asennuksen, käsittelyn ja säilytyksen helpottamiseksi. Hyvän kantavuuden ansiosta teline soveltuu sähköpyörien ja raskaiden maastopyörien kuljettamiseen. Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikkeiden avulla. Ne on varustettu lukittavilla Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen.
Renkaanpitimien suuri väli mahdollistaa tanakoiden, akseliväliltään suurten polkupyörien kuljettamisen. Säädettävien pumppusolkien ja erikoispitkien rengashihnojen ansiosta renkaiden kiinnitys on helppoa, ja telineessä voi kuljettaa myös fatbike-pyöriä (enintään 4.7 tuuman renkaat). Näppärän poljinkäyttöisen kallistustoiminnon ansiosta tavaratilaan pääsee käsiksi myös silloin, kun telineessä on polkupyöriä.
Polkupyöräteline on helppo kiinnittää ja säätää ennen kiristyskahvan sulkemista vetokoukkuliittimen alkuvakauden ansiosta. Integroitujen pyörien ja kantokahvan ansiosta polkupyörätelineen kuljettaminen on ergonomista. Esiasennettu, työkaluja ei tarvita. Lukitse polkupyörät polkupyörätelineeseen ja teline vetokoukkuun (lukot mukana).
Polkupyörien enimmäismäärä 3. Kantavuus 60 kg. Polkupyörän enimmäispaino 30 kg. Mitat 123 x 83 x 86 cm. Mitat taitettuna 31 x 83 x 86 cm. Paino 23.1 kg. Sopivat runkokoot 22–80 mm.

Paino 0,0 kg
Väri

Tuotenumero 934100 Kategoria: