Vinyylilankku/vinyylikorkki

Vinyylilattia on kestävä, helppohoitoinen ja se tarjoaa lämpöä sekä akustiikkaa kotiisi. Ihanteellinen lattiavalinta lapsi- tai eläinkoteihin.

Aidon puulattian oloinen ja kosteuden kestävä Smart Vinyl!

Smart Vinylilla saat luotua aidon parkettilattian tuntua pitkän lankkumitan ja sen ainutlaatuisen pintastruktuurin ansiosta.  Kätevä 5G lukkopontti, jonka ansiosta tuote on helppo asentaa lähes kaikille aluslattioille. Soveltuu myös lattialämmityksen kanssa. Helppohoitoinen, kosteudenpitävä ja antibakteerinen materiaali, joka kestää erinomaisesti kulutusta. Poikkeuksellisen mittavakaa ja jämäkkärunkoinen. Integroidun äänieristeen ansiosta tehokkaasti askelääntä vaimentava.

Saatavilla yhdeksässä eri puuta ennennäkemättömän aidosti jäljittelevässä värivaihtoehdossa: SV8-sarja sekä kolmessa betonin sävyssä SVR7-sarja.

Tutustu myös muihin vinyylilattiavaihtoehtoihin: Alpha Vinyl Corkart, RTV ja COREtec

Laminaatti

Laminaatti jatkaa suosiotaan kestävyytensä ja laajan vaihtoehtovalikoiman ansiosta.

Tutustu valikoimaan Quick StepHaro ja  Lamella

Parketti

Parkettilattia on ajaton ja ekologinen lattiamateriaali, joka tuo arvokkuutta ja tunnelmaa kodin eri tiloihin.

Puulattia

Orient&Occidentin Parky on ekologinen valinta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, naarmuuntumista, kolhuja sekä kosteutta (käyttöluokka 33). Soveltuu koteihin ja julkisiin tiloihin. Aito puupinta on tuntumaltaan lämmin ja luonnollinen, se luo tilaan arvokkaan ja laadukkaan yleisvaikutelman.

Kokolattiamatto

Kokolattiamatto on pehmeä ja mukava jalkojen alla. Mattolattialla luot tilaan lämpöä ja vaimennat ääntä. Laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja kuoseja käyttötarkoituksesta riippuen.

Tutustu mallistoon täältä.

Muovimatto

Muovimatot kestävät kulutusta erinomaisesti ja ne sopivat kaikkiin kodin tiloihin.
Helppo asentaa ja pitää puhtaana.

Tutustu kuoseihin Tarkett ja Rtv

Placeholder
[aws_search_form]