Paikallinen perheyritys vuodesta 1991

TilesPoint Mikkeli toimii jo kolmannen sukupolven voimin.

Vuonna 1991 isoisä Kalevi Jukarainen perusti yrityksen nimeltä KTA-Tarvike Oy, joka tunnettiin kylillä paremmin aputoiminimellään Mikkelin Kaakeli ja Kaluste. Toiminta alkoi pienimuotoisesti laattojen jälleenmyyjänä Pitkäjärven kaupunginosassa. Vuonna 1995 hankittiin Huberin vanha toimitila Teollisuuskatu 11:sta, johon saatiin esille kunnon myyntinäyttely.

Toimitilaa on sittemmin laajennettu ja yritystoiminta on muuttanut muotoaan vuosien aikana. Ajan saatossa tapahtui myös sukupolven vaihdos vuosina 2012-2014, kun perheyrityksen toiminnassa pitkään mukana olleet Kalevin lapset Annika ja Kari ottivat vetovastuun toiminnasta. Yrityksen nimi vaihdettiin nykyiseen muotoonsa TilesPointiksi. Aluksi Kari toimi silloisesta kotikaupungistaan Järvenpäästä käsin, mutta palasi vuonna 2014 kotikonnuilleen Mikkeliin ja on siitä lähtien viihtynyt täällä. Osaamisen ja materiaalituntemuksen kehittyessä sekä verkostoitumisen ansiosta toiminnassa alettiin keskittyä eurooppalaisten laattojen maahantuontiin alan johtavilta tehtailta sekä jälleenmyyjäverkoston rakentamiseen. Tästä ammentuukin yrityksen slogan ”Lupaus laadusta, tae tyylistä”, sillä Tilespoint haluaa tarjota laadukkaimpia mahdollisia pintamateriaaleja asiakkailleen. 

Maahantuonnin rinnalla on kokoajan toiminut myös Mikkelin oma myymälä, TilesPoint Mikkeli, palvellen kuluttajia ja ammattikuntaa tuttuun tapaan. Myymälän toiminta keskittyy palvelullisuuteen ja materiaalituntemukseen sekä alan trendien seuraamiseen. Myymälän valikoimassa on pintamateriaaleja ja oheistuotteita moneen tarpeeseen, kuten kylpyhuonekalusteita ja ammattitasoisia työkaluja sekä vuodesta 2019 asti myös Caravan-tarvikeosasto.  

Vuonna 2019 astui yrityksen palvelukseen jo kolmas sukupolvi, kun Karin poika Kai muutti Helsingistä Mikkeliin vahvistamaan perheyrityksen toimintaa.

Tilespoint Mikkeli

Teollisuuskatu 11
50130 Mikkeli
P. 020 7300 500
asiakaspalvelu@tilespoint.fi

Aukioloajat

Ma – To 8-18
Pe 8-16
Lauantaisin 9-13

Soitathan etukäteen, jos tulet myöhemmin.
Palvelemme mielellämme!