Mitä kylpyhuone on sinulle?

Kuva: INR

Onko kylpyhuone sinulle vain paikka, jossa suoritat pakolliset rutiinit ennen työpäivää silmät ummessa? Vai onko se osa kotiasi: tunnelmallinen ja sinun näköisesi tila, jossa voit antaa mielesi levätä samalla, kun pidät huolta itsestäsi? Miksipä et panostaisi myös pesutilojen viihtyvyyteen ja käyttömukavuuteen, kun kuitenkin vietät aikaasi päivittäin siellä -usein jopa käynnistät siellä päiväsi ja teet viimeiset toimesi ennen nukkumaanmenoa.

Kylpyhuoneremontin ei aina tarvitse olla suuritöinen urakka. Jos toiveissasi on päivittää kylpyhuoneen tai vessan ilme ja kaipaat käytännöllisempiä ratkaisuja, onnistuu raikastus jo kalusteet uusimalla. Toki me laattakauppana kerromme myös enemmän kuin mielellämme vaihtoehdoista, jos pintojen uusiminen on ajankohtaista remontin yhteydessä. 😉

Kylpyhuonekalusteet ovat heti pintojen jälkeen suurin tilan tyyliin vaikuttava tekijä. Lisäksi niiden käytännöllisyydellä on suuri vaikutus asujan rutiinien sujuvuuteen. Kylpyhuonekalusteet joutuvat kestämään myös kovaa kulutusta erittäin vaativassa ja kosteassa ympäristössä. Oletko esimerkiksi koskaan miettinyt, moniako kymmeniätuhansia kertoja kylpyhuoneen laatikkoa tai peilikaappia avataan elinkaarensa aikana? Nämä seikat huomioiden on suunniteltu pohjoismaista muotoilua olevat INR-kalusteet ja siksipä olemmekin tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä. INR:n valikoimasta löytyy suihkuseiniä ja kylpyhuonekalusteita moneen makuun ihanissa nykyaikaisissa värivaihtoehdoissa, olipa sitten mieleesi hempeän vaaleanpunainen tai klassinen musta. INR valmistaa myös hanoja, suihkuja, pyyhekuivaimia ja suihkutilan säilytysratkaisuja. Niidenkin muotoilussa näkyy skandinaavinen linjakkuus, raikkaus ja käytännöllisyys.

Kuvat: INR

INR-allaskaapit on käsitelty useammalla kerroksella TX Top Extreme™ -lakkaa. Sen ansiosta allaskaapin pinta on saumaton, erittäin kestävä, mutta samalla miellyttävän tuntuinen. Pintakäsittelyn avulla allaskaapit kestävät kosteutta sekä päivittäistä kulutusta vähintään 15 vuoden ajan ja tuotteille luvataankin niin pitkä takuu.

Mikäli kiinnostuit enemmänkin näistä kalusteista tai sinulla on muuta kylppäriremontissa askarruttavaa mielessäsi, autamme mielellämme!

Syksyisin terkuin some-päivittäjä Meiju sekä TilesPointin muu väki

Kommentoi