Polkupyöräteline Velospace XT 3, 3 pyörä

840.00 € / kpl
677.42 € / kpl [ALV 0%]

Tilaustuote (toimitusaika arvio: 2-4vk)

Thule VeloSpace XT 3.
Vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline.
Monipuolinen polkupyöräteline kaikentyyppisille polkupyörille sähköpyöristä fatbike-pyöriin ja pieniin lasten polkupyöriin.
Ominaisuudet: Hyvän kantavuuden ansiosta teline soveltuu sähköpyörien ja raskaiden maastopyörien kuljettamiseen. Telineen kuormauskapasiteetti voidaan nostaa neljään polkupyörään Thule VeloSpace XT Bike Adapter -tuotteen avulla. Erikoispitkien rengaspitimien ansiosta telineessä voi kuljettaa suuria polkupyöriä (akseliväli 1 300 cm).
Säädettävien pumppusolkien ja erikoispitkien rengashihnojen ansiosta renkaiden kiinnitys on helppoa, ja telineessä voi kuljettaa myös fatbike-pyöriä (enintään 4.7 tuuman renkaat). Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikkeiden avulla. Ne on varustettu Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen. Polkupyöräteline on helppo kiinnittää ja säätää ennen kiristyskahvan sulkemista vetokoukkuliittimen alkuvakauden ansiosta.
Älykäs polkimella käytettävä kallistusjärjestelmä varmistaa helpon pääsyn tavaratilaan – silloinkin, kun telineessä on polkupyöriä. Suuren kallistuskulman ansiosta leveätkin takaovet voidaan avata. Lukitse polkupyörät polkupyörätelineeseen ja teline vetokoukkuun (lukot mukana).
Kun myös Thule BackSpace XT -tuotetta käytetään, tuloksena on monipuolinen kuljetuslaatikko, jonka avulla autoon saadaan 300 litraa helppokäyttöistä lisätilaa.
Polkupyörien enimmäismäärä 3 (4). Kantavuus 60 kg. Polkupyörän enimmäispaino 30 kg. Mitat 135 x 73 x 79 cm. Mitat taitettuna 135 x 73 x 31 cm. Paino 20.6 kg. Sopivat runkokoot 22–80 mm.

Paino 0,0 kg
Väri

Tuotenumero 939000 Kategoria: