Cersaie-messut 2021: laattatrendit ja kiinnostavimmat uutuudet

Italiassa Syyskuun lopulla järjestettävät Cersaie-messut ovat Euroopan suurimmat laatta- ja pintamateriaalialan messut. Mukana on satoja näytteilleasettajia mukaan lukien alan johtavat tehtaat ja suunnannäyttäjät. Tänä vuonna ainakin meidän maahantuontimme laattavalmistajien pääteemoiksi kumpusivat selkeästi luonto, historia sekä erilaiset struktuuriset ja kolmiulotteiset pinnat, joissa leikitään valolla ja varjolla. Myös käsityönä tehdyn näköisyys on pinnalla ja se saadaankin aikaan kehittyneen painoteknologian avulla. Kokosimme tähän artikkeliin parhaat palat messuilla julkaistuista uutuus-sarjoista. Inspiroidu ja suuntaa laattamaailman aallonharjalle!

Luce -valon voimaa!

Iris Ceramican Luce antaa valon voiman puhua pinnoilla. Luce on muotoja, struktuuria, linjoja ja syvyyttä, jotka herättävät keramiikkapinnat aivan uudella tavalla eloon. Sarja soveltuu sekä sisä, että ulkopinnoille ja sitä on saatavilla kuudessa samettisen ylellisessä värissä.

City lights -urbaania boheemiutta!

Diesel-living by Iris ceramica lanseerasi mielenkiintoisen uutuuden City lights, joka huokuu urbaania boheemiutta. City lights on kuin kameleontti, joka yhdistelee useita eri tyylisuuntauksia sointuen moneen eri tilaan sekä tunnelmaan. Laatan pinta on kiiltävä ja kirjava, joten tummatkin pinnat heijastavat valoa kauniisti. Sarjaa on saatavilla koossa: 75×25 cm sekä 10×30 cm. Kahdeksan eri värivaihtoehtoa.

Vibes -harmonista geometrisuutta!

Alfalux-tehtaan Vibes on samanaikaisesti moderni sekä klassisen tyylikäs sarja, joka on linjakkaan geometrinen ja harmoninen. Vibesiä on saatavilla sekä mattapintaisena, että kiiltävänä neljässä maanläheisessä ja tunnelmallisessa sävyssä sekä neljässä neutraalissa sävyssä. Laatan koko on trendikäs kapea 8,2×25 cm, jota korostetaan nyt erilaisilla ladonnoilla. Tästä yksinkertaisesta sarjasta saa mielenkiintoisen, kun yhdistää kiiltävää ja mattaista, erilaisia värejä tai ladontatapoja keskenään.

Marvilla Pro -hienostunutta eleganssia!

Marvilla Pro (Alfalux) on täydellinen vaihtoehto hienostuneeseen ja eleganttiin sisustamiseen. Sarjan juovikkaat ja kiiltävät marmoripinnat ovat mielenkiintoisia. Marvella Pro on perinteisiä marmorisarjoja eläväkuvioisempi. Saatavilla useassa eri koossa.

Boost Stone -autenttista kalkkikiven tuntua!

Atlas Concorden Boost-kokoelma sai jatkoa kahdella uudella sarjalla: Boost Stone sekä Boost Natural. Boost Stone on monipuolinen sarja, jossa on aidon kalkkikiven tuntu suoraan Ranskan Pyreneiltä. Sarja soveltuu kaikenlaiseen käyttöön niin sisä -kuin ulkotiloissa. Saatavilla kymmenessä neutraalissa ja luonnollisessa sävyssä.

Boost Natural -luonnon elementit pinnoilla!

Boost Natural on toinen Atlas Concorden Boost-kokoelmaa täydentävä uutuus-sarja. Boost Natural on saanut inspiraationsa nimensä mukaisesti maan ja luonnon elementeistä. Boost Natural on leikkisä ja eläväpintainen sarja, jossa on käsintehdyn olemusta.

Aplomb -tapetin tuntua!

Atlas Concorden uutuussarja Aplomb tuo tapetin eläväisyyden laattapinnoille. Luo harmonista, mutta nykyaikaista ja raikasta tunnelmaa tiloihin.

Bloom -marmoritiilen kauneus!

Tämä Ornamentan marmoritiilisarja on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta. Saatavilla kuudessa eri värissä kahdella eri pinnoitteella.

Craft -käsintehdyn tuntua!

Ornamentan Craft on saanut vaikutteita käsintehdyistä marokkolaisista zellige-laatoista. Sarja huokuu perinteikästä käsityöhistoriaa ja jokainen laatta on yksilöllinen. Saatavilla kuudessa  värissä neliön -ja tiilen muotoisena.

Jura Limestone -muinaisten fossiilien voima!

Tässäkin Ornamentan uutuus-sarjassa huokuu historia ja jokainen laatta on uniikki kappale. Jura Limestone on fossiilista materiaalia, jollaista käytettiin Antiikin Roomassa rakentamiseen. Saatavilla neljässä maanläheisessä värivaihtoehdossa. 

Tale -tarina italialaisesta keramiikasta!

Tämä Ornamentan kuvankaunis ja persoonallinen laattasarja kertoo nimensä mukaisesti tarinan italialaisesta keramiikasta. Sarjassa yhdistyvät perinteinen käsityötaito sekä moderni teknologia, joka mahdollistaa sarjaan aidon käsintehdyn tunnun.

Kommentoi